You are here: ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

IMAGE Διαφημιστική - Υπηρεσίες διαφήμισης & επικοινωνίας - Εκτυπώσεις

ΕκτυπώσειςΗ έντυπη επικοινωνία αποτελεί από τη στιγμή που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα την πιο διαδεδομένη μορφή διαφημιστικής προβολής ανά τον κόσμο, παρόλη την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων. Σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία της έντυπης επικοινωνίας είναι η γνώση των αναγκών του διαφημιζόμενου και ο σχεδιασμός όλων των εντύπων με μια κοινή λογική. Τα πρότυπα πάνω στα οποία πρέπει να στηριχθεί η έντυπη επικοινωνία πρέπει να έχουν επιλεγεί βάση των αναγκών και του προφίλ της κάθε επιχείρησης και να αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της. Αυτό όσο και αν ακούγεται περίεργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επιτυχία των εντύπων, ώστε να είναι αναγνωρίσιμα και να επιτελούν στο μέγιστο βαθμό το λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκαν.

Τα στοιχεία που αποτελούν τις παραμέτρους επιτυχίας μιας εκτύπωσης είναι ο σχεδιασμός, η πρωτοτυπία, η ποιότητα εκτύπωσης και φυσικά το κόστος. Όλες αυτές τις παραμέτρους φροντίζουμε να βελτιστοποιήσουμε στην image και να σας προσφέρομε εκτυπώσεις που πραγματικά εντυπωσιάζουν εσάς και τους πελάτες σας.

Πέρα από την τιμή που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην image στον τομέα της ποιότητας, στον οποίο φροντίζουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο ότι στις εκατοντάδες εκτυπωτικές εργασίες που έχουμε παράγει δεν υπήρξε ούτε μία που ο πελάτης μας δεν έλαβε την ποιότητα που απαιτούσε.

Στην image μελετάμε τις ανάγκες σας σε έντυπη επικοινωνία και στη συνέχεια αναγνωρίζουμε τους κύριους πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να βασιστούν όλες οι εκτυπώσεις της επιχείρησης. Με βάση τις ανάγκες και τον ξεχωριστό χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης σχεδιάζουμε όλα τα προς εκτύπωση έντυπα και πραγματοποιούμε ποιοτικές εκτυπώσεις που δίνουν πραγματικά μα διαφορετική πνοή στο προφίλ κάθε εταιρίας.

Διαφημιστικά έντυπα

Διαφημιστικά έντυπα

Σχεδιάζουμε και παράγουμε όλα τα διαφημιστικά έντυπα που μπορεί να χρειάζεται η εταιρία σας, αφού πρώτα έχουμε καθορίσει την λειτουργία που θα έχουν, το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε και την ομοιόμορφη φόρμα στην οποία θα κινηθούμε. Εκτυπώνουμε με τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς κανόνες αφίσες, φυλλάδια, flyer, προσπέκτους, μενού, γιγαντοαφίσες, αυτοκόλλητα, καρτολίνες, εξώφυλλα για cd και dvd, και οποιοδήποτε άλλο έντυπο μπορεί να χρειαστεί για την διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας.

Περισσότερα...

Εκδόσεις

Εκδόσεις

Δημιουργούμε και παράγουμε για εσάς οποιαδήποτε περιοδικά, περιοδικές εκδόσεις (newsletters) για επιχειρήσεις και οργανισμούς, ημερολόγια, ισολογισμούς, βιβλία, διατριβές. Κύριο μέλημά μας είναι η σωστή προβολή της πληροφορίας και ο ελκυστικός σχεδιασμός του εντύπου με σκοπό την προσέλκυση του ενδιαφέροντος του καταναλωτή.

Περισσότερα...

Συσκευασίες

Συσκευασίες

Πραγματοποιούμε προσεκτική μελέτη και προσδιορισμό της βέλτιστης συσκευασίας για το προϊόν ώστε να είναι εύκολη στη χρήση, λειτουργική στην αποθήκευση και ταυτόχρονα να προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν. Σχεδιάζουμε ελκυστικά τη συσκευασία και την παράγουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχουν καθοριστεί και με παραμετροποιημένα δεδομένα για εύκολη αναδιαμόρφωσή της στο μέλλον.

Περισσότερα...

Εκτυπώσεις μεγάλου όγκου (offest printing)

Εκτυπώσεις μεγάλου όγκου (offest printing)

Εκτυπώνουμε όλα τα έντυπα που επιβάλλουν οι ανάγκες σας. Οι εκτυπώσεις offset γίνονται για περισσότερα από 1.000 τεμάχια και αφορούν έντυπα για οποιοδήποτε σκοπό, όπως επαγγελματικές κάρτες, προσπέκτους, αφίσες, φυλλάδια, επιστολόχαρτα, τιμοκατάλογοι, μενού, ημερολόγια, συσκευασίες κάθε μεγέθους, και λοιπά διαφημιστικά έντυπα.

Περισσότερα...

Ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού όγκου και μεταβλητών δεδομένων (digital printing)

Ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού όγκου και μεταβλητών δεδομένων (digital printing)

Εκτυπώνουμε σε ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές έντυπα σε μικρές ποσότητες που κυμαίνονται από δέκα έως χίλια τεμάχια και με απόλυτα προσωποποιημένα χαρακτηριστικά, όπως η αλλαγή στοιχείων σε μέρος του εντύπου, αρίθμηση, εκτύπωση ετικετών κλπ.

Περισσότερα...

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων (wide format printing)

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων (wide format printing)

Πραγματοποιούμε ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, με μέγιστο πλάτος τα πέντε μέτρα ενιαίου υλικού (χωρίς ραφές) και απεριόριστο μήκος. Εκτυπώνουμε όλα τα υλικά όπως χαρτί, μουσαμά, δίχτυ, ύφασμα, αυτοκόλλητο χαρτί, αυτοκόλλητο πλαστικό, καμβά, διαφανές αυτοκόλλητο, backlit PVC, αυτοκόλλητο δαπέδου, oneway vision, ακόμα και απευθείας εκτυπώσεις σε γυαλί, μάρμαρο, ξύλο και plexiglass.

Περισσότερα...

Μεταξοτυπίες (screen printing)

Μεταξοτυπίες (screen printing)

Εάν σας ενδιαφέρει να έχετε εκτυπώσεις που αντιστέκονται στην βροχή, τον ήλιο και την κακομεταχείριση τότε η μεταξοτυπία είναι απαραίτητη. Πραγματοποιούμε εκτυπώσεις μεταξοτυπίας σε οποιοδήποτε υλικό και επιφάνεια, από γυαλί και πλαστικό, μέχρι ύφασμα και μέταλλο, ενώ επιπλέον οι επιφάνειες μπορούν να επικαλυφθούν με προστατευτικά υλικά όπως πλαστικοποίηση, βερνίκι και σμάλτο.

Περισσότερα...

Θερμοτυπίες (heat transfer printing)

Θερμοτυπίες (heat transfer printing)

Για να επιτύχουμε πολυχρωμία σε υλικά όπως μπλούζες, φόρμες, μπουφάν, κούπες, mousepards και διάφορα ρούχα ενώ ταυτόχρονα να έχουμε και οικονομικό κόστος, χρησιμοποιούμε σύγχρονες μηχανές θερμοτυπίας που προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα των νέων υλικών εκτύπωσης σε χαμηλό κόστος. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να επιλέξετε μαζί μας το σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει.

Περισσότερα...

 
Facebook
Twitter