You are here: ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

IMAGE Διαφημιστική - Υπηρεσίες διαφήμισης & επικοινωνίας - Σχεδιασμός ταυτότητας

Σχεδιασμός ταυτότηταςΤο πρώτο πράγμα που χρειάζεται μια επιχείρηση για να προσελκύσει πελάτες είναι να την γνωρίζουν την ύπαρξή της, να μπορούν να την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες του χώρου και να είναι πληροφορημένοι για το που μπορεί να τους φανεί χρήσιμη.

Ο σχεδιασμός ταυτότητας (branding) ουσιαστικά περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που αφορούν την ταυτοποίηση μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος τόσο στην αγορά όσο και στη συνείδηση του καταναλωτή. Η ταυτοποίηση αυτή περιλαμβάνει τόσο την γνώση ύπαρξης από τους δυνητικούς πελάτες όσο και την γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το branding είναι ένας επιστημονικός όρος για την δημιουργία ενός λογοτύπου, όμως αντίθετα είναι πολύ περισσότερα. Είναι το σύνολο των ενεργειών που πρέπει να γίνουν για να καταστήσουν ένα προϊόν ή μια επιχείρηση ξεχωριστά.

Στην image σχεδιάζουμε μαζί σας όλες τις ενέργειες που αφορούν την προβολή στο κοινό, μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος και μελετώντας την αγορά στην οποία θα επιχειρήσει, προτείνει όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται για να επιτευχθεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο η αναγνώριση μιας φίρμας.

Εταιρική ταυτότητα

Εταιρική ταυτότητα

Βρίσκουμε μαζί την επωνυμία της επιχείρησής σας ώστε να ταιριάζει στο είδος των υπηρεσιών που προσφέρει και που σας ταιριάζει. Σχεδιάζουμε το λογότυπό της και δημιουργούμε όλα τα έντυπα για την προβολή της, όπως επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι, επιστολόχαρτα, folder, και μπλοκ.

Περισσότερα...

Προϊόντική ταυτότητα

Προϊοντική ταυτότητα

Βρίσκουμε την ονομασία για το προϊόν σας που το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, του δίνει μια δική του εύηχη ταυτότητα και το καθιστά ξεχωριστό στη συνείδηση του καταναλωτή. Σχεδιάζουμε τη συσκευασία του βασισμένοι στα χρώματα και τη λογική που η εταιρία χρησιμοποιεί για όλα της τα προϊόντα και επιπλέον δημιουργούμε τη συσκευασία του που είναι λειτουργική, όμορφη και διαχρονική.

Περισσότερα...

 

 
Facebook
Twitter