You are here: ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΜΕ

IMAGE Διαφημιστική - Υπηρεσίες διαφήμισης & επικοινωνίας - Μέσα μαζικής επικοινωνίας

Μέσα μαζικής επικοινωνίαςΗ χρήση των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) είναι ένα σημαντικό κομμάτι της διαφημιστικής προβολής μιας επιχείρησης. Τα ΜΜΕ είναι επί της ουσίας ο μοναδικός τρόπος για έμμεση αποδοχή διαφημιστικών μηνυμάτων από τους καταναλωτές. Όλα οι άλλες διαφημιστικές μέθοδοι είναι άμεσες και απαιτούν τη δράση από τον καταναλωτή.

Τα ΜΜΕ προκαλώντας το ενδιαφέρον του καταναλωτή με το περιεχόμενό τους περνούν έμμεσα το μήνυμα του διαφημιζόμενου έχοντας το είτε στις σελίδες τους (περιοδικά, εφημερίδες), είτε στο πρόγραμμά τους (ραδιόφωνο, τηλεόραση), είτε σε κοινή θέα (outdoor).

Στην image αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα το διαφημιστικό μήνυμα να έχει δύναμη και δημιουργικότητα ώστε να αποτυπωθεί στη μνήμη ου καταναλωτή, και φροντίζουμε τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των πελατών μας να προβάλλονται με έξυπνες και εμπνευσμένες δημιουργίες που περνάνε άμεσα και αποτελεσματικά το μήνυμα στον καταναλωτή.

Ραδιοφωνικά σποτ

Ραδιοφωνικά σποτ

Μελετάμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη δημιουργία ραδιοφωνικών σποτ που έχουν ανταπόκριση στο κοινό και περνάνε άμεσα το μήνυμα που επιθυμείτε σε ένα μέσο που η έλλειψη εικόνας κάνει απαραίτητη τη σωστή μελέτη και την πρωτοτυπία του μηνύματος.

Περισσότερα...

Τηλεοπτικά σποτ

Τηλεοπτικά σποτ

Δημιουργούμε τηλεοπτικά σποτ που έχουν μέσα τους το πνεύμα της ιδιαιτερότητας και την διαφοροποίησης από το κατεστημένο. Προβάλουμε την επιχείρησή σας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, ενώ δημιουργούμε και τηλεοπτικές παρουσιάσεις μεγάλης διάρκειας για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα...

Διαφημιστικές καταχωρήσεις

Διαφημιστικές καταχωρήσεις

Σχεδιάζουμε διαφημιστικές καταχωρήσεις για έντυπα όπως εφημερίδες και περιοδικά. Εδώ το έξυπνο μήνυμα και η πρόκληση του ενδιαφέροντος του αναγνώστη είναι το ζητούμενο που μπορούμε να επιτύχουμε για εσάς ώστε να προσελκύσουμε το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό καταναλωτών στην επιχείρησή σας.

Περισσότερα...

Υπαίθρια διαφήμιση

Υπαίθρια διαφήμιση (Outdoor)

Σχεδιάζουμε, εκτυπώνουμε διαφημίσεις εξωτερικού υπαίθριου χώρου, ενώ αγοράζουμε διαφημιστικό χώρο σε outdoor διαφημιστικές θέσεις, όπως στάσεις λεωφορείων, ταξί, μέσα μαζικής μεταφοράς και πινακίδες γηπέδων.

Περισσότερα...

Χρήση ΜΜΕ

Χρήση ΜΜΕ

Αγοράζουμε χρόνο και χώρο σε μέσα μαζικής επικοινωνίας με τον πιο έξυπνο και οικονομικό τρόπο για εσάς. Μοναδικός μας στόχος να επωφεληθούμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό από την αμεσότητα αυτής της διαφημιστικής προβολής για λογαριασμό σας.

Περισσότερα...

 
Facebook
Twitter